Подскажите где взять чтобы получить быстро деньги?
Займ под залог недвижимости.
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22021-09-27 12:02:22
Быстрее всего получить кредит в том же банке, где у вас зарплатная карта открыта. Но все будет зависеть от суммы кредита и вашей кредитной истории.
Поделиться32021-09-28 20:49:11
Мне в банке не дают кредиты, я не официально работаю
Поделиться42021-11-16 09:49:23
Мне в банке не дают кредиты, я не официально работаю
Ну да, банки скорее всего потребуют справку с места работы. Да ещё будут смотреть на уровень вашей заработной платы. Возможно ещё какие-то справки за просят, я просто давно уже в банках не бывал. Знаю, что там ещё кредитную историю проверяют.
Просто вместо банков я теперь обращаясь в микрофинансовые организации. Там намного быстрее и проще можно взять кредиты онлайн на карточку, например в cashberry.com.ua/ru. Пользуйтесь на здоровье))
Поделиться52023-07-21 09:57:56
Чи можна отримати кредит у Житомирі в МФО?
Поделиться62023-07-21 09:59:27
Так, звичайно! Отримання кредиту у Житомирі в МФО - це швидко та зручно. Більшість компаній пропонують онлайн-заявки, що дозволяє оформити кредит без зайвих документів та черг у банківських відділеннях. Весь процес займе лише кілька хвилин, і ви зможете отримати гроші на картку без зайвих зусиль. Вигода отримання кредиту у МФО полягає в тому, що вам не потрібно надавати складні фінансові документи або мати поручителів. Можливість отримати кредит із завищеним кредитним рейтингом робить цей варіант дуже зручним для багатьох людей. Однак, перед оформленням кредиту, варто уважно ознайомитися з умовами та відсотковою ставкою. Пам'ятайте, що кредит - це зобов'язання, і ви повинні бути впевнені, що зможете його своєчасно погасити. Використовуйте кредит у МФО https://kachay.com.ua/online-credit-zhitomir розумно та відповідально, і він стане корисним інструментом для забезпечення тимчасових фінансових потреб.